Page Heading

Autót keres? Vásárlási tippek, amelyek felhasználhatók

Autó vásárlása sok erőfeszítést igényelhet. Sok ember úgy gondolja, hogy nem tudják jól megítélni az autót, mások pedig elég jól tudják, hogy úgy érzzék, mintha szakadnának.

Soha ne engedelmeskedjen az eladó taktikájának azáltal, hogy vállalja, hogy egy olyan járművet vásárol, amelynek ára meghaladja az Ön ártartományát. Sokan sokat beszélnek a sportautók vásárlásáról, mert az eladók szerint az ember jól néz ki benne. Ne feledje, hogy az eladókat motiválja az eladó, aki a jutalékát akarja!

Autóhitelt szerezzen, mielőtt megkeresné a márkakereskedést. Ha már van kölcsön, akkor a beszerzési folyamat leegyszerűsödik.

Az interneten történő kereséssel ezreket takaríthat meg. Amikor megtalálta a kívánt modellt, keresse fel a márkakereskedést, ahol van a készlet, vagy kérje meg saját forgalmazóját, hogy szerezze meg neked. Ha a márkakereskedés közel van, vegye fel a kapcsolatot a viszonteladóval, hogy pénzt takarítson meg magának.

Autó vásárlás előtt kiszámítsa a finanszírozási lehetőségeket. Ezt úgy érheti el, ha meglátogatja a bankját. Jobban fog kapni a bankján keresztül, mint a kereskedőn.

Vásárláskor soha ne fizessen többet, mint amennyit a költségvetése megenged, függetlenül attól, amit a kereskedő mond.

Egy új autó vásárlásakor a biztonság fontos. A blokkolásgátló fékek vagy az ABS minden autó számára feltétlenül szükségesek. A biztonság rendkívül fontos, mivel gyakran ebben a kocsiban tartózkodik.

Ne vezesse az igazán drága autóját a tételre. Miután meglátják, hogy mit vezet, nem fogadnak el az Ön ajánlatait, és megpróbálják emelni az árakat, mert feltételezik, hogy engedhetik meg maguknak, hogy többet költenek egy járműre.

Vásároljon autót a hónap vége felé. A legtöbb eladó havi kvótákkal rendelkezik, amelyek megpróbálhatnak több eladást generálni a hónap utolsó hetében, hogy teljesítsék kvótaikat.

Vigyen magával egy barátját az autóbevásárló kirándulásához, akinek nincs mit nyernie vagy elveszítenie a vásárlásból. Ezek lehetővé teszik, hogy érzelmi alapú döntést hozzon. Még veled is próbálkozhatnak, hogy rámutassanak az általuk látott problémákra.

Mindig olvassa el John Hancock-ját. Mielőtt aláírná, olvassa el a teljes szerződést.A dokumentumok aláírása jogilag kötelező erejű szerződések.Akkor is kérheti, hogy vigye haza magával a szerződést, hogy olvassa el.Ha nem engedik meg, kérje a feltételek másolatát. vagy a vételi szerződés.

Nem minden márkakereskedés működik azonos módon. Noha az autókereskedők jó hírnévnek örvendenek az eladósodás miatt, ezek a módszerek hatékonyságát veszítik. Számos márkakereskedés finomabb megközelítést alkalmaz annak érdekében, hogy rávegyék az ismételt üzletet. Ne habozzon, sétáljon el, ha az eladó túl túlságosan bolond. Vannak olyan értékesítők, akik nagyon különböző stílusúak, és örömmel segítenek majd.

Használt autók vásárlásakor kerülje a szavatosság aláírását. Ez a döntés olyasmi, ami több száz vagy akár több ezer dollárt jelent. A vásárláskor legalább 30 napos garanciát kell kapnia.

Az eladó végső célja az, hogy minden pénzt tőled tegyen, amennyire csak tudja. Lehet, hogy kissé nyilvánvaló, de elfelejtheti, ha az eladó tudja, hogyan kell eladni. Vigyázzon az üzlettel járó többletköltségekre. Még az alacsonyabb kategóriájú autók is növelhetik ezeket a díjakat.

Egy olyan autó, amelyről úgy gondolja, hogy kedvező árú, egyébként jelenhet meg, miután túl magasra vette a gépjármű-biztosítási díjak költségeit. Olyan autót szeretne, amely elfogadható biztosítási díjakkal rendelkezik, valamint méltányos árat biztosít az autóra és a biztosításra.

Remélhetőleg tudod, hogy készen állsz arra, hogy megszerezze a kívánt és megérdemelt autót. Kövesse ezt a tanácsot, amikor autó vásárol, és a feladat sokkal könnyebb lesz. A megfelelő járművel vásárol egy autót, miközben néhány zsebkönyvét érintetlenül is tartja.


© Copyright Autóalkatrészek