Új mobiltelefonra van szüksége? Összezavarodott a meglévővel? Ezek a tippek segíthetnek!

Új mobiltelefonra van szüksége? Összezavarodott a meglévővel? Ezek a tippek segíthetnek!

Nem könnyű megtalálni az Ön igényeinek megfelelő mobiltelefont. Az, hogy tudja, milyen változtatásokat végezhet a mobiltelefonján, nem magától értetődő. A legjobb módja annak, hogy megismerje ezeket a dolgokat, ha végez némi kutatást. Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg ezekről az információkról és még többet a mobiltelefonokról.


Időről időre indítsa újra a telefonját, hogy kiürítse a memóriáját. Így a telefonja sokkal jobb teljesítményt fog mutatni.


Néhány naponta indítsa újra a mobiltelefonját, különösen, ha az egy okostelefon. Talán észre sem veszi, de egy miniatűr számítógépet hordoz a zsebében. Ezek a számítógépek idővel felemésztik a memóriát, és ez rossz teljesítményhez vezethet. Nem kell mást tennie, mint újraindítani a mobiltelefont, hogy a memória újra működésbe lépjen.


Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorában van némi tartalék energia? Ha úgy találja, hogy a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és nincs módja feltölteni, írja be az USSD "*3370#" parancsot. Akár 50%-kal is megnőhet a töltöttségi szintje. Ez a tartalék energia a telefon következő feltöltésekor feltöltődik.Fontolja meg egy használt telefon vásárlását, ha frissíteni szeretne, mielőtt a szerződése ezt lehetővé tenné. Ez gyakran olcsóbb, mint újonnan vásárolni, és nem lesz lekötve egy adott szerződéses időszakra. Csak győződjön meg róla, hogy a szolgáltatója támogatja a megvásárolni kívánt telefont, és hogy könnyen hozzá tudja adni a tervéhez.

Ha okostelefont szeretne vásárolni, először győződjön meg róla, hogy erre van szüksége. Az okostelefonok drágák lehetnek, de gyakran megéri. A probléma ezzel az, hogy a legtöbb ember csak alapvető telefonhívásokra használja a telefonját. Egy okostelefon sok pénzbe fog kerülni. Lehet, hogy nem ez a legjobb választás.


Alkudozzon egy kicsit, amikor a következő telefonját vásárolja. Az alkudozástól általában nem várná el, hogy működjön a kiskereskedelemben, de egy új mobiltelefon vásárlása esetén gyakran hatékony. Próbálja ki maga is.


Próbálja ki, hogy távirányító nélküli kulcs nélküli beléptetővel ellátott mobiltelefont szerez be. Ez jól jöhet, ha bezárja a kulcsokat az autójába. Kezdje azzal, hogy felhív egy otthoni személyt a mobiltelefonján. Ezután tartsa a telefont egy méterre az autó ajtajától. Ők megnyomhatják és lenyomva tarthatják a feloldó gombot a mobiltelefonjuk közelében. Az autónak ki kell nyílnia.


Figyelje az akkumulátor energiafelhasználását. A filmek és videók nézése nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort. Ugyanígy a zenehallgatás is. Ha ezeket a dolgokat szeretné a telefonjával csinálni, győződjön meg róla, hogy korlátlan adatforgalmi csomaggal rendelkezik, és mindig legyen a közelben töltő. Ez segít abban, hogy ne veszítse el a szolgáltatást.


A telefonjával mindenféle játékot játszhat, hogy kellemesebbé tegye a pihenőidőt. Mivel az okostelefonok kiváló minőségű grafikát képesek közvetíteni, a telefonjával nagyszerű játékokat játszhat. Ne terhelje túl a telefonját túl sok játékkal, mivel ez felemésztheti a memóriát.


Ha új mobiltelefonra van szüksége, keressen a legújabb modellszámú okostelefonok egyikét. Ezek a telefonok majdnem olyan képességekkel rendelkeznek, mint egy Ipad vagy hasonló, internetre csatlakozó készülék. Ez lehetővé teszi, hogy otthonról távol is ellenőrizze e-mailjeit, fizessen számlákat és hozzáférjen online információkhoz.


Tisztítsa meg a telefonján a nem kívánt zenéket, mivel ezzel rengeteg memóriát takaríthat meg. Ha iTunes-t használ, ezt úgy teheti meg, hogy a számítógépére megy, és törli őket a zenetárból. Amikor csatlakoztatja a telefont, az szinkronizálja és törli a nem szükséges dalokat.


Ne hagyja magát elbűvölni a legcsillogóbb és legújabb mobiltelefonnal! Jelentős túlzás lehet a mobiltelefonos igényeihez képest. Ehelyett legyen reális abban, hogyan szokta használni a mobiltelefonokat, és keressen olyan telefont és csomagot, amely jól illeszkedik hozzá. Ön és a bankszámlája sokkal boldogabb lesz tőle.


Ha lehetséges, használjon kihangosító készüléket, amikor vezet és mobiltelefonál. Ez biztosítja, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyen, amikor vezet. Egyes autókban ez ma már beépített funkció, vagy vásárolhat olyan készüléket, amely lehetővé teszi, hogy a telefonba való kapaszkodás nélkül beszéljen.


Ön alig használja a mobiltelefonját beszélgetésre? Gondolkodjon el azon, hogy lemondjon a percekről a mobiltelefon-csomagjában, és csak VoIP-t (például Skype-ot) használjon. Az adatkeretét használva használhatja a Skype-ot vagy más VoIP-et, ahelyett, hogy a tényleges mobiltelefon-percekért kellene fizetnie. Ez nagyon okos megoldás, ha úgy találja, hogy havonta csak néhányszor beszélget.


Mint fentebb említettük, nem mindig könnyű megtalálni a legjobb mobiltelefont az Ön számára. Azt sem könnyű kitalálni, hogyan cserélje le jelenlegi mobiltelefonját. Használja a fent felsorolt egyszerű és könnyen követhető tippeket, ha változtatni szeretne mobiltelefonján, vagy újat szeretne vásárolni.


Az okostelefonok a kor előrehaladtával lassabbá válnak. Az idő előrehaladtával nehéz lehet frissíteni az alkalmazásokat vagy az operációs rendszereket. Sokszor kell majd döntést hoznia. Megőrizheti a jelenlegi állapotot, és elutasíthatja az új frissítéseket, vagy frissítheti a telefonját egy újabb verzióra.


Adjon a telefonjának egy-két naponta egy újraindítást. Mivel folyamatosan használja a telefon funkcióit, például az alkalmazásokat, az e-maileket és a böngészőket, a telefon gyorsítótárazott információkat tárol. Ezen adatok nagy része felesleges, és egy újraindítással törölhető. Ezáltal felszabadulnak a rendszer erőforrásai, és megszűnnek a lehetséges hibák.


Ha okostelefonja van, legyen tisztában azzal, hogy néhány éven belül valószínűleg le kell cserélni. A számítógépekhez hasonlóan a mobiltelefonok is folyamatosan fogyasztják a memóriát, és újabb operációs rendszereket igényelnek. Végül az okostelefonja elavul, és nem lesz memória, ami azt jelenti, hogy a telefon nem fog megfelelően működni.

© Copyright Autóalkatrészek