Tanulja meg, hogy miként teheti magát ezekkel a tippekkel

Tanulja meg, hogy miként teheti magát ezekkel a tippekkel

Saját vízvezeték-készítés fontos része lehet otthoni javításának. El kell végeznie az összes kutatást, hogy ne veszítsen el egy csomó pénzt, elpusztítsa otthonát és dolgait. Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, amelyek segíthetnek vele.

Ha a csövek becsapódnak, amikor bekapcsolják a vizet, és az összes csövet megfelelően rögzítették, akkor adjon hozzá néhány hevedert, vagy csöveket gumi takaróval párnázva. Előfordulhat, hogy mindkettőt meg kell tennie. Ügyeljen arra, hogy ha van rézcsövek, akkor nem horganyzott hevedereket használ.

Amint az időjárás kezd hidegni, vegyen részt minden szabadon lévő csőjében, szigetelve őket. Különös figyelmet kell fordítani a csúszási helyekben és a lakóhely külső falán található csövekre. E lépés megtételével biztosítható, hogy csövei továbbra is működnek a télen.

A csövek fagyásának elkerülése érdekében tanácsos lezárni a szellőzőnyílásokat, a repedéseket és a bejárati ajtókat. A hő és a hideg fenntartása érdekében megpróbálhat szigetelést vagy tömítést alkalmazni. Szivárgás esetén ügyeljen arra, hogy emlékeztesse mindenkit arra, hogy hol van a fő megszakító, így az azonnal lekapcsolható.

Ha a szennyvíztartályát rendszeresen szivattyúzzák, akkor a megfelelő működése is megmarad. A rendszeres karbantartás megakadályozza, hogy az üledék visszatérjen a tartály belsejébe. Az üledék nem csak azt eredményezheti, hogy a tartályban lévő szennyvíz visszakerüljön a házba, hanem a tartály teljes meghibásodását is okozhatja. Noha költségesek lehetnek a szennyvíztartály tisztításáról, sokkal magasabb a szennyvíz és a tartalék takarítás, valamint a szennyvíztartály javítása vagy cseréje.

Ha problémái vannak a vízvezeték-szereléssel ütköző hangot adva, amikor kikapcsolja, ellenőrizze a víznyomást. Bármikor, amikor a víznyomás meghaladja a 80 PSI-t, extra vízzajt fog hallani. Ez könnyen megoldható nyomáscsökkentő szelep beszerelésével, amelyet a legtöbb háztulajdonos megtehet.

Annak elkerülése érdekében, hogy télen a szabadban lévő csaptelepek befagyjanak, az első fagyasztás előtt szerelje le az összes tömlőt. Ezenkívül zárja le a kültéri csaptelepekhez vezető elzárószelepet, majd kapcsolja be a kültéri csaptelepeket, hogy a vezetékekben maradó víz kifolyhasson. Amint a hőmérséklet felmelegszik tavasszal, megfordíthatja a folyamatot.

Rendszeresen ellenőrizze a csöveket szivárgások és repedések szempontjából. Ezeket elfelejthetjük, mivel a csövek általában el vannak rejtve, de a szivárgások és repedések ellenőrzése segíthet azonosítani egy kis problémát, mielőtt egy nagy probléma felmerülne. Előfordulhat, hogy a vízfolyás be- és kikapcsolásához ellenőrzés közben be kell hívnia egy családtag segítségét.

A puha területek megvizsgálásával ellenőrizheti, hogy nem sérültek-e a WC-k körül a padló. Szoroskodjon a WC-ről, így az egyik lábáról a másikra ringathat, hogy megállapítsa, van-e gyengeség a padlón. Sokat takaríthat meg, ha ezeket a kérdéseket hamarabb megkapja.

Ne tegye a kezét a hulladékkezelőbe az eltömődések eltávolításához. Ez potenciálisan káros lehet. Mindig használjon fogót, hogy kijusson minden, ami a hulladékba kerül. A fogó használata sokkal biztonságosabb, és ügyeljen arra, hogy keze ne vágódjon le a szemétkosár éles pengéin.

A saját vízvezeték-készítés nagyon kifizetődő lehet, de ez is sok munka. Függetlenül attól, ha tudja, mit kell tennie, és hogyan kell megfelelően elvégezni a vízvezetéket. Tehát hajtson végre egy szívességet azáltal, hogy elvégzi kutatását, és ezeket a tippeket alkalmazza otthoni vízvezeték-törekvéseire.

© Copyright Autóalkatrészek