Ezek az ékszer-válaszok olyan anyagot tartalmaznak, amely a többi cikkben nem található meg

Ezek az ékszer-válaszok olyan anyagot tartalmaznak, amely a többi cikkben nem található meg

Az ékszerek évszázadok óta léteznek díszítés formájában. Szinte korlátlan számú minta közül választhat. Kezdje tippeinkkel, és keressen ékszereket, amelyeket kincset és szeretettel visel.

Ne vásároljon ékszereket kínai kiskereskedőktől. Ez az ország hírhedt hamis drágakő és fém ékszerek eladása miatt. Gyakran az ezüstként való valós türkizkel reklámozott ékszerek csak ezüstre permetezett fémdarabok, a türkiz pedig hamis műanyag darabok. Az ilyen szállítók elfogadhatják a visszaküldést, de a saját költségén történő visszaszállítás nehézsége általában nem éri meg. Legyen tisztában az ilyen csalásokkal.

Próbáljon meg ékszereit egy finom ékszerdobozban, amely fiókokkal nyílik, vagy egy függőleges ékszerdobozt üvegajtóval. Ne csak hagyja, hogy ékszerei elrejtsenek a sötétben; megfelelően jelenítse meg, kiegészítve egy gyönyörű dobozgal. A legtöbb függőleges doboz horogot tartalmaz a fülbevalókhoz, nyakláncokhoz és karkötőkhöz.

Ha divatos ékszerek nagy gyűjteménye van, akkor csak nedves ruhával tisztítsa meg őket. Polírozó kendő vagy ékszer tisztító folyadék használata csak a felső rétegben megy el, és az nemesfém átjuthat. A tisztítás befejezése után tartsa távol ékszereit, hogy elkerülje a sérüléseket és a sérüléseket.

Néha nehéz kitűnni a tömegből, vagy találni érdemi ékszert. Az ékszerüzletek általában ugyanolyan típusú mintákat árusítanak, amelyek egy idő után fárasztónak bizonyulnak. Merészkedjen és vásároljon inkább kézműves kézműves ékszereket. A kézzel készített ékszerek az egyedi jellegük miatt mindig sikeresek. Soha nem fogja látni, hogy bárki más ugyanolyan ruhát visel, mint te, és egy művészt fog támogatni, nem pedig az alacsony bérekre támaszkodó importvállalat helyett.

Tisztítsa meg ékszereit meleg vízzel és enyhe szappannal, öblítse ki, majd alaposan szárítsa meg. Ez is segít az ékszer finom csiszolásával. Az ékszerekben tárolt felesleges víz elronthatja a nemesfémeket, néha javíthatatlanná is. A puha kendő segíthet visszaállítani az ékszerek csillogását és fényét, miközben eltávolítja a felesleges vizet a darabból.

Az ékszervásárlásba tett beruházás legjobb védelme érdekében vigyázzon rá. Ne viselje, amikor valami olyat végez, mint például a ház tisztítása. Ha ezt megteszi, a vegyi anyagok, amelyeknek ékszerét kiteszik, károsíthatják a nemesfémeket és a köveket. Valószínűleg megér egy percet, amíg eltávolítja.

Ha további felhasználást szeretne kihozni a kötél nyakláncaiból, próbálja meg őket karkötőként viselni. A kötél nyaklánc könnyen hurkolható a csuklóján, hogy elegáns, réteges karkötőt hozzon létre. Ez nagyszerű módja annak, hogy extra hasznosságot kapjon egy darabból, és különösen akkor hatékony, ha egy nap folyamán meg akarja változtatni a külsőt.

A fenti ékszer-tippek egy biztos módja annak, hogy segítsenek a helyes úton a megfelelő ékszerdarabok kiválasztásában. Az ékszerek sokféle kivitelével zavaró lehet tudni, mit kell vásárolni, de a tények ismerete óriási segítséget jelent.

© Copyright Autóalkatrészek